Nyhet

GAFFA ANBEFALER: Sjekk ut Pachinko!

Den supersjarmerende, superlovende indie-gjengen i Pachinko gir ut en creepy-cute kjærlighetslåt til sine stalkers.

Oslo-bandet Pachinko lager litt vindskeiv, men likevel alltid catchy og energisk indie-pop-rock som du bør skru opp volumknappen på og legge merke til. Spesielt på vei inn i en årstid der en refreng-gitarvegg og et ordentlig langt trommebrekk kan hjelpe deg som gjerne vil føle at du svever på sykkel i en indie-sommerfilm. Dette, og Pachinko, kan muligens gi deg livsgleden tilbake. 

Deres neste singel “A man” er en sursøt ode som kan gjøre at også du forelsker deg i den smått creepy mannen som vokalist Eva Viktoria retter teksten mot. 


Det startet som en veldig bokstavelig låt. Skrev om å bli stalket, men å like det litt, på en måte? Sånn «ja, det er en dude som holder øye med meg, men det er jo oppmerksomhet da i det minste;))». 

Med tiden har den utviklet seg til å være mer rettet mot paranoia, når man hele tiden venter på «the shoe to drop», men den handler også om å finne trygghet i den spenningen. Man er liksom drittlei av å konstant se seg over skuldra, og samtidig er det noe forlokkende med den usikkerheten, at du aldri kan vite om «mannen» er rundt neste hjørne eller ikke. Og om du faktisk støter på «mannen», er det noe ondsinnet som møter deg?”

Den creepy-cute tematikken og de luftige, catchy melodiene jobber sammen med et selvsikkert og drivende band, der man på refrengene fortsatt kan snuse et ørlite skimt av Alabama Shakes inspirasjonen som var med på å starte låta. Gitarist Tobias sier: “Husker at jeg og Sigbjørn jamma den ut i øverommet ved å prøve å skrive hver del i et nytt bands stil (feks vers Alabama Shakes, refreng Mall Girl)”

“Til tross for at det er den låta som har vært med oss lengst, så er det alltid veldig gøy å spille den live, og den inneholder på en måte alle elementene som bandet har bygget videre på senere - med poppete struktur og melodier, men alternative lyder” forklarer Tobias videre, og det høres derfor ut som man aller aller helst bør oppleve denne låta live på en kommende Pachinko-konsert. 


Husk å høre på “A Man” på din neste sykkeltur, og hvertfall på konsert. NB! Denne låta gir deg ikke tillatelse til å stalke Pachinko, selv om du kan bli fristet når du hører låta. 

 

ANNONCE