Nyhet

Blur-medlem går til valg for å bli parlamentsmedlem

Trommisen Dave Rowntree stiller opp for British Labour Party i årets stortingsvalg i Storbritannia

Blur-trommeslageren Dave Rowntree har blitt valgt som det britiske Arbeiderpartiets kandidat for det kommende parlamentsvalget, og vil stille opp som representativ for valgkretsen Mid Sussex. Dette setter scenen for en spennende kamp mot de konservative, som for øyeblikket holder setet i denne valgkretsen.

I lys av Blur's tidligere erklæring om at Modern Life Is Rubbish (1993), kan det virke som om Rowntree håper å gjennom sitt politiske engasjement bidra til en forandring. Arbeiderpartiet kunngjorde nyheten om valget av Rowntree som deres kandidat onsdag kveld, og det forventes en engasjerende valgkamp i Mid Sussex.

Etter å ha tilbrakt 1990-tallet i rivalisering med Oasis, vil Rowntree nå måtte kjempe mot de konservative som for øyeblikket innehar setet. Imidlertid kunngjorde den sittende MP-en, Mims Davies, i mai at hun vil stille i den nye valgkretsen East Grinstead and Uckfield, som vil inkludere deler av den nåværende valgkretsen Mid Sussex.


Under finner du et klipp av at han i 2003 herjet ufint med den canadiske intervjueren Nardwuar under et Blur-intervju. I ettertid har han unnskyldt seg og forklart at dette hadde å gjøre med fyllesyke:

ANNONCE