Nyhet

Tre personer skutt under rapvideo-innspilling

Ingen av de skutte skal ha pådratt seg livstruende skader, og rapperen selv ble ikke truffet.

Tirsdag var rapperen Lil Baby i Atlanta for å filme en musikkvideo. I en video som TMZ har publisert kan du se hvordan artistens stab er midt i byggingen av scenen for innspillingen, når en pistol avfyres. I løpet av en seks sekunders periode høres flere skudd fra det TMZ anslår å være et halvautomatisk våpen.

Politiet kunne senere slå fast at tre menn i 20-årene ble skadet i skytingen. En hadde blitt truffet i armen, en i ryggen og en i nakken. Ifølge politiet ble to av dem funnet på stedet, mens den ene hadde fraktet seg til sykehus på egenhånd. Ingen av de skadde skal ha fått livstruende skader, og politiet i Atlanta sier også at de skadde ikke var en del av musikkvideoen, men at det er en mulighet for at enkeltpersoner fra produksjonen hadde noe med hendelsen å gjøre.

Lil Baby kom selv ut av situasjonen fysisk uskadd. Det var heller ikke første gang en skyting skjedde i rapperens direkte nærhet. I september i fjor ble en mann skutt under en Lil Baby-konsert i Memphis. En lignende hendelse skjedde i 2020 i Alabama da skudd ble avfyrt i folkemengden etter at et slagsmål brøt ut.


LES OGSÅ: Mann skutt under kjent rappers konsert

ANNONCE