Nyhet

Sonos oppdaterer sin mobile Roam slik at den blir enklere å betjene

Roam 2 er den nye versjonen av Sonos' første mobile bluetooth-høyttaler, som har fått noen småforbedringer

Lydspesialisten Sonos har akkurat lansert en oppdatert versjon av sin mobile bluetooth-høyttaler. Navnet er Roam 2, men det er ikke stort som har skjedd fra forrige versjon til nå.

Sonos selv sier at den har fått et friskere design og litt forbedret brukergrensesnitt. I virkeligheten betyr det at den har fått en ekstra knapp, nemlig knappen for rask tilgang til Sonos Voice Control.

Den skal også ha fått en litt bedre mikrofon, slik at telefonsamtaler skal være bedre på Roam 2, og den nye høyttaleren støtter trådløs lading – hvor du trenger en usb-c-lader til forgjengeren.


Ifølge spesifikasjonene har Roam 2 også fått litt bedre bassrespons, noe som skyldes en oppdatert høyttalerkonfigurasjon.

Som med forgjengeren skulle det være enkelt å koble Roam 2 til ditt eksisterende Sonos-system, eller bare bruke den sammen med mobilen via bluetooth. Den tilpasser lyden automatisk til omgivelsene via Sonos Trueplay, og den lover opp til 10 timers spilletid på en fulladet batteri – akkurat som forgjengeren.


Den har selvfølgelig fortsatt en solid IP67-sertifisering, slik at den er støv- og vanntett – noe en høyttaler som skal kunne tas med overalt, også bør være.

Prisen ligger på rundt 2.300 kroner, noe som er litt dyrere enn den tidligere modellen.

LES OGSÅ: Kreativ oppdatering til gamle Pixel-telefoner


ANNONCE