Nyhet

Kreativ oppdatering til gamle Pixel-telefoner

Google har gitt flere kreative bildeverktøy til eldre Pixel-modeller

Det har hele tiden hørtes ut som om flere av de avanserte redigeringsfunksjonene de nyere modellene av Pixel-telefonene var utstyrt med, ikke ville virke på de eldre modellene, og mange av oss trodde at dette skyldtes at funksjonene var avhengige av den nyeste Tensor-chipen fra Google.

Men nå viser det seg at dette ikke er tilfelle, for i en viss grad kommer flere av de avanserte funksjonene nå til de eldre Pixel-modellene.

De nye funksjonene krever imidlertid at du har minst 4 GB minne, og så må chippen i mobilen være en 64-bit kar, ellers vil det ikke være mulig å bruke de avanserte redigeringsfunksjonene.


Men oppfyller din gamle Pixel-mobil disse kravene, så får du tilgang til de 'magiske' redigeringsfunksjonene som vi ellers bare så i topp-Pixel-modellene av Pixel 7 og 8. Så fremover kan du flytte personer og objekter i bilder, eller slette dem hvis du for eksempel ikke ønsker at naboen skal være med på familiebildet.

Samtidig har Google introdusert en rekke AI-verktøy i den nyeste versjonen av Google Photos-appen, som blant annet lar brukeren lage kinolignende bilder, legge til spesielle videoeffekter, endre lyset på portrettbilder og mye mer.

Disse oppdateringene til Pixel-modellene er på vei, og hvis du ikke allerede har fått den gratis oppdateringen, så er den rett rundt hjørnet.


LES OGSÅ: Sonos debuterer med high-end hodesett

ANNONCE