Nyhet

Sonos debuterer med high-end hodesett

Det første hodesettet fra Sonos har fått navnet Ace, og det lover high-end musikkvalitet

Sonos har alltid fokusert skarpt på høyttalere, og skapt et ganske omfattende økosystem som dekker alt fra stasjonære WiFi-høyttalere, via lydplanker og subwoofere til mobile bluetooth-høyttalere.

Men nå er lydspesialisten klar med sitt første hodesett, og ambisjonene har vært høye her. Sonos Ace skal ikke bare være et hodesett som leverer lyd i den kvaliteten vi forventer fra Sonos, det skal også se eksklusivt ut, være holdbart og komfortabelt å ha på.

Sonos Ace er et bluetooth-hodesett som, ifølge Sonos, leverer tapsfri og romlig lyd, har aktiv støyreduksjon og Aware-modus, og så har det fått den nye teknologien fra Sonos, TrueCinema, som skulle gi en omsluttende hjemmekinoopplevelse.


En av de spennende nye funksjonene i Sonos Ace er at hodesettet kan overta lyden fra en kompatibel Sonos-lydplanke, slik at du med et trykk på en knapp kan flytte lyden fra TV-ens lydplanke og over i hodesettet.

Det nye hodesettet kommer med Romlig lyd med Dolby Atmos, og det har innebygget dynamisk hodetracking, som gjør at lyden endres når du dreier på hodet.


Batteriet lover opptil 30 timers bruk, og det er laget av materialer av høy kvalitet som skal skape en luftig og komfortabel passform. Det har memory foam på øreputene og de er trukket med vegansk lær.
Helt billig blir Sonos Ace dog ikke – det får en pris på omtrent 5.700 kroner.

LES OGSÅ: SteelSeries nyeste headset lover luksuriøs til en rimelig pris

ANNONCE