Nyhet

PREMIERE: NY MUSIKKVIDEO FRA HELE NORGES DIGITALE BADBOY

Pop-artisten Sebastian Zalo jobber for tiden med å slippe albumet 'Kaos', som kommer til høsten.

I slutten av Mars skrev GAFFA følgende om den siste singelen til Sebastian Zalo, "Digital Badboy": "Det fremstår som at han har latt seg inspirere av oppsvinget av pop-punk de siste par årene. Har han latt seg inspirere av reunionen til Blink-182? Dette skaper assosiasjoner til da Lil Uzi Vert blandet trap med "emo-rock" da han samarbeidet med Bring Me The Horizon på fjorårets Pink Tape. Sånn ellers er det påfallende lett å forestille seg at han synger dette til koreografert dans som en slags dubbet versjon av en disney-musikal à la High School Musical. En ting er sikkert: Sebastian Zalo er et wild-card".

Den atypiske låten har nå fått et visuelt uttrykk. Derfor er GAFFA stolte av å presentere en visuell opplevelse som er med på å skape dybde og mening til det musikalske produktet som mannen, myten og legenden ønsker å vise verden.

LES OGSÅ: ZALO ER TILBAKE: Blink-182 møter Lil-Uzi Vert's 'Pink Tape' møter High School Musical -dub

Den Horten-baserte videokunstneren Figaro har stått for skapelsen av musikkvideoen, og er en fast del av album-prosjektet sammen med Zalo. Han har også laget video til "Be For Meg". Om videoen sier han: «Digital badboy handler om å utforske kontrasten mellom den man er, og den man fremstår som. Karakteren fremstilles i ulike utgaver av seg selv mens videoens stil skifter mellom «ubehandlet og plain» til «ekstremt overdrevent og digitaliser». Hvisker ut linja mellom ditt digitale selv og ditt virkelige selv.»

Selv sier artisten følgende om musikkvideoen og låten: «Jeg og Figaro er barndomsvenner og har lett for å bli kreative sammen. Personlig er jeg veldig fornøyd med resultatet. Dette må være den kuleste musikkvideoen ute akkurat nå! Når det gjelder sangen så skrev jeg den ut av frustrasjon mot den moderne verden, og den digitale fasaden. Men låta kan gjerne være en anthem til de som identifiserer seg som en digital badboy, eller folk må tolke den som de selv vil.»


CH-CHECK IT: 

ANNONCE