Nyhet

ZALO ER TILBAKE: Blink-182 møter Lil-Uzi Vert's 'Pink Tape' møter High School Musical -dub

En ting er sikkert: Sebastian Zalo er et wild-card.

Omsider har Sebastian Zalo returnert til den dagsaktuelle musikksfæren med sin siste singel "Digital Badboy", en (svært så fengende) sjanger-clusterfuck av de høyeste dimensjoner.

Det fremstår som at han har latt seg inspirere av oppsvinget av pop-punk de siste par årene. Har han latt seg inspirere av reunionen til Blink-182? Dette skaper assosiasjoner til da Lil Uzi Vert blandet trap med "emo-rock" da han samarbeidet med Bring Me The Horizon på fjorårets Pink Tape. Sånn ellers er det påfallende lett å forestille seg at han synger dette til koreografert dans som en slags dubbet versjon av en disney-musikal à la High School Musical. En ting er sikkert: Sebastian Zalo er et wild-card.

Den noe retningsløse artisten befinner seg på et sjangerspenn omtrent uten sammenligning, hvorav han tidligere har rappet på den rampete hiphop-klassikern "Syv Søstre" med Smul for så å et par år senere synge en slags "solskinns-vise" med ingen ringere enn Odd Nordstoga på "Duracell". Så dette er på en måte et veivalg som faller innenfor hva som er typisk for "karakteren" Zalo. Nå er jeg spent på om albumet blir er stort sprik av nisjer, et dypdykk i enkelte nisjer eller om det blir hele veien hva enn dette er. 


Sjekk ut "Digital Badboy" nedenfor.

ANNONCE