Nyhet

Nicki Minaj ble arrestert på flyplassen: "De lyktes med planen sin"

Den amerikanske rapperen Nicki Minaj ble pågrepet lørdag kveld på Amsterdam Airport Schiphol i Nederland.

Verdensstjernen Nicki Minaj ble arrestert på flyplassen i Amsterdam etter at politiet fant cannabis i vesken hennes. Arrestasjonen resulterte i at hennes planlagte konsert i Manchester, Storbritannia, ble kansellert, noe Minaj nå ber om unnskyldning for.

"Vennligst, vær så snill, vennligst godta mine dypeste og mest oppriktige unnskyldninger. De visste nok nøyaktig hvordan dette ville skade meg i dag, men dette skal også gå over," skriver hun på X.

I et innlegg uttrykker Minaj sin takknemlighet til fansen for all støtten de har vist henne i løpet av dagen og forklarer hvorfor hun måtte avlyse konserten.


LES OGSÅ: TikTok-album

«Etter å ha sittet i en fengselscelle i fem til seks timer, lettet ikke flyet mitt på ytterligere 20 minutter etter at jeg gikk om bord», skriver hun.

Flyturen fra Amsterdam til Manchester skulle ta 50 minutter, men hun var fortsatt for sen til å holde konserten.


«De lyktes med planen sin om å ikke la meg gå på scenen i kveld», skriver Minaj, som mener at noen prøver å sabotere hennes verdensturné.

Hun avslutter innlegget med å si at hun vil planlegge en ny dato for det avlyste showet.

"Jeg skal finne en måte å ikke bare fikse en ny dato for konserten, men også lage en ekstra bonus til alle som hadde billett til showet. Lover," skriver hun.


ANNONCE