Nyhet

Nå kommer Samsungs nye lydplanker til Norden

De nye lydplankemodellene kommer med nytt design og innovative funksjoner

Den koreanske tech-giganten informerer at deres hovedmodell i Q-serien, Q995D, spesielt egner seg for de med særlig høye krav når det gjelder underholdning hjemme.

Lydplanken har en 11.1.4-kanals konfigurasjon og Dolby Atmos, som skal tilby en fordypende tredimensjonal surround.

Noen av de nye funksjonene som Q995D har fått, er det Samsung kaller Private Rear Sound, som tillater brukeren å se sitt favorittprogram eller -film uten å forstyrre resten av hjemmet. Denne funksjonen gjør det nemlig mulig å bare spille TV-lyden gjennom de bakre høyttalerne som er plassert nærmest seeren.


En annen funksjon er Sound Grouping, som synkroniserer lydplanken og bakhøyttalerne slik at de alle høres like ut. Dette skal sikre at musikken lyder like godt, uansett hvor i rommet brukeren befinner seg.
Men den er ikke billig – prisen for Q995D blir på omtrent 18.000 kroner.

Samsung er også klar med en ny rekke lydplanker i deres S-serie, S700-serien. Det handler om S710D og S711D, som begge er designet for å passe til mindre TV-modeller. Disse modellene skal være velegnede for de som ønsker en stor og fyldig lyd, men også en lydplanke som ikke tar mye plass. Disse lydplankene har en pris på omtrent 7.300 kroner.

LES OGSÅ: Bang & Olufsen gjenlanserer musikksystem fra 90-tallet


ANNONCE