Nyhet

Nytt headset laget for hjemmearbeid og bevegelse

Zone 300 fra Logitech tilbyr komfort, masse batterilevetid og god lyd for hjemmekontoret

Selv om vi – heldigvis – har en god del lagt Corona-pandemien bak oss, er det mange av oss som fortsatt jobber hjemmefra oftere og oftere.

Derfor har online møter, konferanser og webinarer blitt hverdagskost for mange av oss, men samtidig har vi også blitt stadig mer avhengige av god lyd, og ikke bare til den fete musikken.

Logitech er nå klar med et nytt headset, Zone 300, for alle som jobber hjemmefra, et headset som lover både å tilby god lyd for konferanser, møter osv., å skape stillhet for arbeidet – noe som kan være en utfordring for mange når det jobbes hjemmefra, og samtidig sørge for muligheten til å bevege seg rundt uten nødvendigvis å miste stillheten, den gode lyden eller måtte ta av og på headsettet hele tiden.


Zone 300 kommer med dobbel støyreduserende mikrofoner på en forlenget mikrofonarm, noe som burde sikre god lyd for de du snakker med. Begge disse mikrofonene er utstyrt med en algoritme som undertrykker bakgrunnsstøy.

Headsettet er, selvfølgelig fristes jeg til å skrive, sertifisert for Microsoft Teams og Zoom, og har multipoint bluetooth, slik at du kan ha både datamaskin og smarttelefon koblet til samtidig, og når du beveger deg vekk fra datamaskinen skifter headsettet automatisk over til mobilen.


Logitech lover at headsettet er lett og behagelig å ha på seg, og at det gir inntil 20 timers lyttetid og 16 timers taletid på en full oppladning.

Prisen skal ligge på rundt 900 kroner og er på markedet nå.

LES OGSÅ: Nytt headsett lover å fjerne distraksjonene


ANNONCE