Nyhet

Nytt headsett lover å fjerne distraksjonene

Det nye HD 620S fra Sennheiser lover å lever et lydbilde som utfordrer de klassiske lukkede headsettene

Det bør være gode nyheter for audiofiler at det nye HD 620S-headsettet fra Sennheiser nå har sett dagens lys. Det skal nemlig være et godt alternativ til lukkede hodetelefoner for privat referanselytting uten kompromiss.

Det nye headsettet er bygd opp omkring spesielt tunede 42mm dynamiske transdusere. Samtidig forteller Sennheiser at fordi headsettet har en høy dempefaktor, så kan den innebygde 150 ohms aluminiums talespole levere raske transienter og detaljerte lydene av instrumenter, noe som gir en storslått dynamikk over hele frekvensspekteret. Det burde være gode nyheter for audiofiler som ønsker så mange detaljer i musikken som mulig.

Designet er den klassiske Sennheiser-looken, og produsenten lover at det er behagelig å ha på seg headsettet, enten det er når man skal lytte til musikk eller spille spill.


Det skulde særlig skyldes at headsettet har et vinklet design som skal sikre fri bevegelse av luft, noe som igjen skal etterligne virkemåten til open-back transdusere.

Alt i alt skal dette plassere lytteren i midten av musikken, spillet eller filmen, og dermed øke opplevelsen for lytteren.

Åpne headsett er audiofilenes favoritt, men hvis man ønsker å isolere lyden kreves det lukkede headsett, og derfor mener Sennheiser at HD 620S er et godt kompromiss.


Headsettet er naturligvis ikke trådløst – det kommer med en 1,8m kabel som slutter i en 3,5mm jack-plugg, og det er også inkludert en 6,3mm adapter.

I skrivende stund er det kun en pris i Euro tilgjengelig, og her ligger headsettet på 350 Euro.

LES OGSÅ: Smukfest får også i år en dedikert musikkkanal


ANNONCE