Nyhet

Marshall feirer 100-årsjubileet til Celestion-høyttaleren med en unik forsterker

100 enheter av den spesielle Celestion 100 forsterkeren skal markere et unikt jubileum

Celestion-høyttaleren har vært 100 år i markedet, og dette har fått Marshall Amps til å utvikle en spesiell ’limited edition’-versjon av deres legendariske Studio JTM-forsterker. Denne spesielle forsterkeren er håndlaget, og ifølge produsenten designet for å fange den klassiske lyden fra Celestions tidligste modeller.

Høyttaleren er spesiell, og det vil kun være 100 enheter av Celestion 100 tilgjengelige over hele verden, hver bygget på Marshalls fabrikk i Storbritannia ved hjelp av de fineste materialene og tradisjonelle teknikker. Musikalsk leverer forsterkeren den ikoniske JTM-lyden – en blanding av crunch og clean, som definerte en generasjon av gitarhelter.

"Celestion 100s lyd er basert på de tidlige Alnico-høyttalerne," sa John Paice, Marketing Communications Manager hos Celestion. "Vi brukte lang tid på å lytte for å fange den rette lyden, og vi tror at vi har skapt noe virkelig spesielt."


Marshall forteller at Celestion 100 har et markant utseende som matcher lyden. Klassisk Marshall-estetikk komplementeres med nye hvite knapper og kremaktig trekk, noe som gjør denne forsterkeren til et ekte samlerobjekt.

"Celestion har vært partner med Marshall siden begynnelsen," sa Steve Smith, Product Expert for Musical Instruments hos Marshall Group. "Celestion 100 er en perfekt måte å feire dette 100-årsjubileet på."

LES OGSÅ: Super X-Fi blir del av to nye headset fra Creative


ANNONCE