Nyhet

Super X-Fi blir del av to nye headset fra Creative

Zen Air SXFI og Zen Hybrid SXFI får nå muligheten for mer kraft og realistisk lyd

To nye helt trådløse headset, Creative Zen Air SXFI (in-ear headset) og Creative Zen Hybrid SXFI (over-ear headset), vil begge få tilgang til Creatives egen Super X-Fi-teknologi, som lover å gi brukerne et mer innholdsrikt og detaljert lydbilde, enten du lytter til musikk eller strømmer filmer fra en av de mange tjenestene.

De får begge funksjoner som Adaptiv Hybrid ANC og Ambient-modus, og Creative forteller at de begge har en forsinkelse på rundt 100 ms, noe som er både imponerende og lavt.

Creative opplyser at når Super X-Fi er aktivert kan brukerne oppleve en tredimensjonal lydverden med økt virkelighetstro og dybde. Enten du lytter til en film med masse eksplosjoner, skudd, en bekk som sildrer eller en skog hvor løvet rasler, så skal teknologien gi en høy grad av presisjon og dybde.


Super X-Fi kan også forbedre lydbildet ytterligere ved å tilpasse lyden etter brukerens hodestørrelse og øreform.

Zen Air SXFI har tilpassede 10mm neodymdrivere som skal gi krystallklar diskant og velbalanserte mellomtoner. I tillegg skal de ha en spilletid på opptil 39 timer med ANC deaktivert (medregnet ekstra strøm fra etuiet).


Zen Hybrid SXFI har også tilpassede drivere, men disse er en smule større, på 40mm, og skal sørge for nøyaktig diskant og mørke bass-toner. Her er spilletiden på opptil 70 timer med ANC deaktivert, og headsettet er sammenleggbart slik at det er enkelt å ha med i vesken.

De to nye headsettene er til og med ikke spesielt dyre. Creative Zen Air SXFI vil koste rundt 900 kroner mens Zen Hybrid SXFI vil ligge på omkring 1.100 kroner.

LES OGSÅ: Tidal fjerner to lydformater


ANNONCE