Nyhet

K-pop-gruppen slipper ny sang - om norrøn mytologi

Den sørkoreanske k-pop-gruppen PRIMROSE besøkte nylig Sverige for K-Pop Nordics Festival og benyttet samtidig anledningen til å vise frem sin nye singel: "Freyja". Sangen, som er inspirert av norrøn mytologi, er en del av deres kommende album REVIVAL.

Gruppen, som startet som en duo tidlig i 2023, har nå vokst til å bestå av fire medlemmer: Ruby, Nahyun, Rainie og Hayun. GAFFA møtte medlemmene på Oscarteateret i Stockholm tidligere i vår for å snakke om ny musikk.

"– Vi håper virkelig at det skandinaviske publikummet kommer til å elske låten. Og fremover vil vi gjerne ha flere og større møter med fans," sa bandet den gang.

LES OGSÅ: K-pop-gruppen PRIMROSE retter blikket mot Norden

REVIVAL markerer en ny retning for PRIMROSE, med fokus på den norrøne mytologiens mystiske verden. Ifølge Alexander Kim, medlem av PRIMROSE sin ledergruppe, var dette et strategisk valg for å skille seg ut i den konkurrerende k-pop-sjangeren.


"– Vi ville gjøre noe nytt. Vi elsker det spennende verdensbildet innad norrøn mytologi, og tenkte jentene kunne klare dette bra. Vi bestemte oss for at det tevar den rette matchen for dem."

PRIMROSE ga ut sin første EP Laffy Taffy i fjor, som hadde en mer sprudlende og lekende lyd. REVIVAL blir deres andre utgivelse som kvartett.

Med singelen "Freyja" håper bandet at nye lyttere vil finne musikken og fortsette å vokse fanskaren, spesielt i Skandinavia. De har planer om flere spillejobber og besøk i regionen, med mål om å bli like populære som forbildene deres i Blackpink.


ANNONCE