Nyhet

ENORM BILDESERIE: Glastonbury Festival er i full gang – og helt crazy

Atmosfæren er foruten sammenligning, sterkere, mer intens enn noen annen kunstbegivenhet i hele verden

Glastonbury Festival har ikke blitt verdenskjent, beundret og elsket uten grunn. Den enorme engelske festivalen med 200 000 besøkende byr på en gigantisk historie, tradisjon og allsidighet som er grenseløs.

Det faktum at stedet er aktivt full av action, uansett hvor du går, gjør festivalen til en drøm for alle med levende fantasi. Musikk er langt fra det eneste kreative mediet; dans, kunstinstallasjoner, spoken word, film og komedie bidrar til ideen om å tilby noe for enhver smak og preferanse.

Smilene på alles ansikt er et bevis på at årets festival tegner seg til å bli ren triumf, en årlig begivenhet som ikke skuffer på noen måte. Været er mange ganger bedre enn forventet. Det er sol, rundt tjue grader mesteparten av tiden med praktisk talt null regn.


Atmosfæren er uforlignelig, sterkere, mer intens enn noen annen kunstbegivenhet i verden. Med overraskelser uansett hvor du går og står, er det utvilsomt den mest spennende, overraskende opplevelsen på alle nivåer. Det er en for sansene, intellektet og hjertet, en opplevelse for livet.

Team GAFFA var på en ekte oppdagelseferd. Se alle Camilla Lundbyes vakre bilder ovenfor.

ANNONCE