Nyhet

SE DEN HER: Stevie Nicks Barbie ble utsolgt for andre gang

Barbie-feberen er ikke helt over ennå.

Det har gått snart ett år siden den superpopulære og stjernespekkede Barbie-filmen hadde premiere på storskjerm. Den lille dukken med de utrolig lange beina fikk en global renessanse, hvor det plutselig ble kult å gå i rosa, og hvor norske fans kunne føle nasjonalromantikk når temaet fra Aquas «Barbie Girl» spilte fra høyttalerne mens undertekstene rant over skjermen.

Her om dagen ble en annen superstjerne med på Barbie-bølgen. Leketøysprodusenten Mattel ga ut et begrenset parti med en Barbie-dukke som viser Fleetwood Mac-forsanger Stevie Nicks. Dukken ble først lagt ut for salg i oktober i fjor, men ble umiddelbart utsolgt til en pris av 55 amerikanske dollar, som tilsvarer rundt 600 norske kroner.

Mandag 8. juli kunngjorde Mattel at en annen vare var lagt ut for salg til samme pris, og igjen ble dukken trukket fra nettbutikken. Mattel skriver på nettsiden deres at dukkeklærne er inspirert av coveret til det ikoniske Rumours-albumet fra 1977, der Stevie Nicks har på seg en svart og luftig kjole. I tillegg er dukken utstyrt med lange, svarte platåsko, som Stevie Nicks også ofte har brukt gjennom hele karrieren, samt hennes måneformede halskjede og en tamburin i hånden.


"Hun lånte oss faktisk den sorte signaturkjolen og støvlene sin slik at vi kunne bruke dem som referanse for dukken," sier designeren Bill Greening på Mattels nettsted.

Dukken er utsolgt og det er usikkert om Mattel slipper enda et parti av den populære Stevie Nicks-dukken. Se den selv nedenfor.

ANNONCE