Nyhet

The Smashing Pumpkins' jakt etter ny gitarist - over 10 000 søknader

Mer enn 10.000 mennesker har søkt på rollen som The Smashing Pumpkins sin nye gitarist. Søknadsvolumet er så stort at åtte personer bruker full tid på å søke etter en passende erstatter for Jeff Schroeder.

Jakten på en ny gitarist for The Smashing Pumpkins er i full gang, og interessen er enorm, om ikke overveldende. Siden annonsen ble lagt ut i begynnelsen av januar, har det strømmet inn over 10.000 søknader, ifølge bandets innlegg på X.

Det USA-baserte bandet la ut en åpen annonse på Instagram i begynnelsen av januar, og inviterte potensielle kandidater til å sende inn sine musikalske CV.

Antallet søknader er nå så omfattende at åtte personer jobber på heltid for å gjennomgå kandidatene og finne en erstatter for Jeff Schroeder, som forlot bandet i fjor høst etter 16 år.


Den nye gitaristen vil ha noen måneder på seg til å tilpasse seg før The Smashing Pumpkins begynner sin Europa-turné. World Is A Vampire-turneen starter i Birmingham, Storbritannia 7. juni og inkluderer ytterligere 22 datoer. Ingen spillejobb i Skandinavia er planlagt.

ANNONCE