Nyhet

José González, Paris Paloma og Blanco White til Langs Akerselva!

Langs Akerselva slipper tre nye artister til festivalens tredje utgave 16. og 17. august 2024 - José González (SE), Paris Paloma (UK) og Blanco White (UK) legges til plakaten!

Arrangørene bak festivalen forteller: "Vi har jobbet internt hele vinteren for å tydeliggjøre festivalens musikalske identitet og hva vi ønsker at Langs Akerselva skal bli i fremtiden, og nå føles det som om vi virkelig har funnet hjem med plakaten til i sommer."

Arrangørene forteller videre om dagens slipp, "Det er med stolthet og glede vi kan meddele at en av Sveriges mest suksessfulle artister internasjonalt, José González, kommer til Langs Akerselva i sommer! José har tidligere turnert verden rundt, fylt ikoniske Royal Albert Hall i London, samlet milliarder av strømminger og solgt gull samt platina i flere land. Sanger som "Stay Alive", "Heartbeats", "Step out", debutsingelen "Crosses" og låten "Line Of Fire" fra albumet "Local Valley" vil utvilsomt gå inn i historiebøkene.

Paris Paloma er en artist vi tror kommer ta over verden i år. Hennes singel 'labour', som ble sluppet i mars i fjor gikk viralt i hele verden, og vi var enige om att vi må prøve att få Paris til Oslo i sommer. Paris gjør sin første festivalopptreden på norsk jord når hon besøker Langs Akerselva2024!


Blanco Whites siste album 'Tarifa' er en av fjorårets års best bevarte skatter og en personlig favorit hos oss i teamet, vi tror at han kommer skapa magi under brua i Nydalen i sommer!"

Siden tidligere er Death By Unga Bunga, Flyte (UK), Terra (SE), Brimheim (DK) og Dancing the conga booket og mange flere artister annonseres snart! 

Lytt til alle artister i årets offisielle spilleliste: https://shorturl.at/boMY5
Mer info om festivalen: www.langsakerselva.no
Billetter: https://shorturl.at/ckoHQ

ANNONCE