Nyhet

HAVSTRØM 2024: ÅRETS LINEUP ER KOMPLETT

Det fullstendige programmet for 15.-16. Mars på SALT i Oslo er herved satt! Du kan lese deg opp på hele line-upen nedenfor.

I dag ble LUGAREN annonsert til Havstrøm 2024, og med det er lineup for årets festival komplett! 15. – 16. mars samler vi musikkelskere på SALT for en festivalhelg proppet full av ny, norsk musikk: Det blir blant annet releasekonsert med Das Body, som slapp skive på fredag til stor begeistring, samt Selmer og Ragnhild og, som begge har rykende ferske og ikke minst knallsterke album i baklomma. Også Sara Fjeldvær feirer release av hennes andrealbum (som kommer i februar).

Full lineup for festivalen: Das Body, Superslow, Goofy Geese, Sara Fjeldvær, Doif, Randi Oline, Selmer, Ragnhild, yellowroots, Edel, , Lindsjørn og Lugaren

Om Lugaren:
Lugaren er et kreativt kollektiv i et fartøy for impulser og idéer. Skroget består av alternativ hiphop, med rnb, indie, punk og visepop som ballast, mens det på dekk sparres ivrig med penn og papir. Ingen vet hva kursen er, men skipet går. Sammen seiler gruppa igjennom ei virvlende samtid, og dykker ned i tema som relasjoner, forventinger og frihet i livet som ung voksen. Lugaren slapp sitt debutalbum i fjor høst og fikk positive omtaler av Klassekampen, GAFFA, Radio Nova og Deichman Musikk. For tiden jobber de med ny EP.


Lugarens mannskap består av artistene Unge Kilo, H*nning og Ragnhild Risnes, sammen med produsent Vemund Hegstad Alm.

Les mer om resten av artistene på www.havstromfestival.no.


ANNONCE