Nyhet

Lana del Rey annonserer nytt album - kaster seg ut i en spesiell sjanger

Stjernens tiende studioalbum slippes som planlagt i kjølvannet av sommerens europeiske konserter.

I fjor sommer vakte Lana del Rey irritasjon hos en rekke fans da hun gikk på scenen alt for sent for sin egen etterlengtede konsert på Storbritannias Glastonbury-festival – noe som resulterte i at flere sanger ble hoppet over den allerede restriktive festivalsetlisten.

En måned senere vant hun seks GAFFA-stjerner for sin utendørskonsert i Hyde Park, London - og denne sommeren skal hun tilbake til Europa for å holde konserter i blant annet Porto, Barcelona, ​​​​Reading, Leeds og Paris.

I går (31/1) avslørte Del Rey – hvis egentlige navn er Elizabeth Grant – at hun vil gi ut sitt tiende studioalbum i september. Det blir et countryalbum, som har fått tittelen Lasso, sa den 38 år gamle sangeren og låtskriveren fra scenen under et arrangement før helgens Grammy-utdeling i Los Angeles. Det melder Rolling Stone.


Lana del Rey slo igjennom med albumet Born to Die i 2012 og har holdt en høy utgivelsesfrekvens siden den gang – ikke minst de siste årene. I 2019 publiserte hun Norman Fucking Rockwell, som har blitt hyllet som et tydelig mesterverk, og i 2021 ble Chemtrails over the Country Club og Blue Banisters utgitt med bare et halvt års mellomrom.

Lana del Reys siste satsning er Did You Know There's a Tunnel Under Ocean Boulevard fra våren 2023.

ANNONCE