Nyhet

FORPINTE POETERS AVDELING: Taylor Swift avslører nye albumdetaljer – inkludert gjestestjerner

Da er superstjernen klar med tracklisten - og avslører et par prominente gjester på sitt kommende album

Mandag kveld brukte Taylor Swift sin takketale på årets Grammy Awards for å kunngjøre tittelen og utgivelsesdatoen for hennes neste album.

Nå har stjernen, som skal til Europa denne våren med sin etterlengtede The Eras-turné, avslørt mer om The Tortured Poets Department, som er satt til utgivelse 19. april. På sosiale medier har Swift dermed delt låtlisten til albumet, som til sammen vil inneholde 17 låter.

De bærer titler som "But Daddy I Love Him", "Fresh Out the Slammer", "I Can Fix Him (No Really I Can)" og "The smallest man who ever lived." Du kan se hele låtlisten under artikkelen.


Sporlisten viser også at Swift får besøk av noen få fremtredende kolleger på hennes nye album. Disse inkluderer Post Malone, som er med på åpningssporet "Fortnight" og Florence & The Machine, som er med på sangen "Florida!!!"

The Tortured Poets Department blir Swifts fjerde album på bare noen få år. I 2022 ble Midnights gitt ut, som nettopp har gitt Swift to Grammy-er å legge til samlingen, og siden den gang har hun også gitt ut re-innspilte versjoner av albumene Speak Now og 1989.

Trackliste
1. Fortnight feat. Post Malone
2. The Tortured Poets Department
3. My Boy Only Breaks His Favorite Toys
4. Down Bad
5. So Long, London
6. But Daddy I Love Him
7. Fresh Out the Slammer
8. Florida!!! feat. Florence and the Machine
9. Guilty as Sin?
10. Who’s Afraid of Little Old Me?
11. I Can Fix Him (No Really I Can)
12. Loml
13. I Can Do It With a Broken Heart
14. The Smallest Man Who Ever Lived
15. The Alchemy
16. Clara Bow
17. The Manuscript’ (bonus track)


 

ANNONCE