Nyhet

BRENNER HUSET NED: Her er Paramores cover av åttitallsklassikeren

Paramore har nettopp sluppet en ny singel i forkant av vårens Europaturné med Taylor Swift

I sommer ble det annonsert at Paramore blir med Taylor Swift når hun tar sin etterlengtede The Eras Tour til Europa våren '24.

"Jeg kan ikke holde begeistringen tilbake fordi... vi legger til 14 nye show til The Eras Tour. Og jeg får reise verden rundt og gjøre show med Paramore!», skrev Taylor Swift på Instagram og la til:

"Hayley Williams og jeg har vært venner siden vi var tenåringer i Nashville, og nå skal vi rocke i Storbritannia/Europa neste sommer!!! Jeg skriker!!!"


I dag slipper Paramore sin versjon av Talking Heads-klassikeren «Burning Down the House». Sangen ble først utgitt i 1983 og ble deretter omtalt i konsertfilmen Stop Making Sense og det tilhørende albumet, som ble gitt ut året etter.

Paramores cover vil bli inkludert på det kommende hyllestalbumet til Talking Heads og deres ikoniske album, med tittelen Stop Making Sense: A Tribute Album. Her skal 16 forskjellige artister levere covers av de 16 forskjellige låtene fra det originale Stop Making Sense-albumet, som fyller førti i år.

Blant de andre bidragsyterne er store navn som Lorde, Miley Cyrus og The National.


Paramore er et amerikansk pop-punk-band som startet tilbake i 2004 og debuterte med albumet året etter. Bandet er kjent for låter som «Misery Business» og «Ain't It Fun», og ga ut sitt sjette studioalbum, This Is Why, i fjor.

Det er ikke kjent hvilke låter som kommer på settlisten når Paramore varmer opp for Taylor Swift i sommer, men i mellomtiden kan du høre på deres nye singel akkurat her.


ANNONCE