Nyhet

Billy Corgan promoterer album på syv forskjellige språk - bruker AI

"Billy, Jimmy og James er tilbake med den gitardrevne oldschool-stilen vi er kjent for!"

Tidlig i august ga The Smashing Pumpkins ut sitt trettende studioalbum Aghori Mhori Mei. Albumet ble gitt ut uten noen større reklamekampanje eller forhåndsvisninger, med unntak av singelen "Sighommi" som ble gitt ut samme dag. GAFFAs anmelder Emanuel Wahl ga albumet terningkast 5, og beskrev utgivelsen som en reformasjon av sounden fra TSPs storhetstid:

"Et album som skal ha et 90talls nostalgiske tilbakeblikk som utgangspunkt for et 2024-album må finne tilbake til lydbildet som de engang hadde. Mens deres tre første albumet var klart inspirert av 70 og 80talls alternativ- og hardrock band som Black Sabbath og The Cure, så ser Aghori Mhori Mei tilbake til 90-tallet, med blant annet utgangspunkt i zeitgejistet av musikk som eksisterte den gang da."

LES OGSÅ: ANMELDELSE - The Smashing Pumpkins, Aghori Mhori Mei: En etterlengtet retur til formen de hadde på 90-tallet

Nå har frontmann Billy Corgan tatt markedsføringen i egne hender. I en video inviterer han publikum til å lytte til bandets nye fullengder, og ved hjelp av kunstig intelligens har han også blitt oversatt til syv forskjellige språk i tillegg til engelsk, ifølge Blabbermouth.


Hei alle sammen, dette er William Patrick Corgan fra The Smashing Pumpkins, som snakker til dere ved hjelp av AI-magi. Men ikke bekymre deg, før AI ødelegger alt - inkludert all kultur - bør du vite at The Smashing Pumpkins har gitt ut noe nytt, og vi vender tilbake til våre gamle røtter! Billy, Jimmy og James er tilbake med den gitarbaserte old-school-stilen vi er kjent for!», sier Corgan i klippet, som er oversatt til fransk, tysk, gresk, italiensk, japansk, spansk og portugisisk.

Se noen av klippene nedenfor:


 

I fjor høst forlot gitarist Jeff Schroeder bandet etter 16 år, og sist vinter annonserte bandet at de lette etter et nytt medlem med en åpen annonse. Antallet søknader ble så omfattende at åtte personer jobbet på heltid for å vurdere kandidatene, og til slutt ble Kiki Wong annonsert som Schroeders erstatter.

Gruppen er for tiden på turné i USA, og til høsten fortsetter de turneen til Sør-Amerika.


Hør Aghori Mhori Mei her:  

 


 

ANNONCE