Nyhet

Nytt headset kombinerer vitenskap og sport

Det nye Momentum Sport-headsettet er utviklet for idrettsutøvere og kommer med avanserte innebygde sensorer

Nå er Sennheiser klare med en ny versjon av sitt Momentum in-ear-headset. Denne gangen er det rettet mot idrettsfolk, og Sennheiser informerer at det kombinerer avanserte in-ear-sensorer for måling av puls og kroppstemperatur med god lydkvalitet.

I pressemeldingen forteller Sennheiser at Momentum Sport integrerer en såkalt fotoplethysmografi (PPG) hjertesensor og en kroppstemperatursensor som kan levere viktige data til populære trenings-apper og -enheter.

Sennheiser opplyser at nettopp øregangen er et ideelt sted å hente de viktige dataene som kan bidra til å gi idrettsutøvere en mer effektiv trening. Samtidig lover Sennheiser at musikkvaliteten også er forbedret, noe som gir en enda bedre treningsopplevelse.

Målingen av kroppstemperatur er presis til +/- 0,3 grader, og pulsen kan måles i området fra 30 til 220 slag i minuttet.


Når det kommer til lydkvaliteten, er headsettet utstyrt med en 10mm transduser, og har et semi-åpent design som gir brukeren en mer naturlig opplevelse av lyden og bedre bevissthet om omgivelsene.


Headsettet har en batterilevetid på opptil 6 timer, og 24 timer hvis strømmen i etuiet regnes med.
Prisen vil ligge i den høyere enden av spekteret, nemlig rundt 2 400 kroner, og skulle kunne kjøpes allerede nå.

LES OGSÅ: Apple Pencil antas å få nye funksjoner i neste versjon

ANNONCE