Nyhet

Apple Pencil antas å få nye funksjoner i neste versjon

Kreative personer kan glede seg til Apple Pencil 3, nye funksjoner er som skapt for dem

Det går ikke lenge før Apple lanserer neste versjon av deres iPad Air og iPad Pro, samtidig forventes det at de også vil lansere den nye versjonen av Apple Pencil, og den skal blant annet få en 'klemme'-funksjon.

Det er nettmediet 9to5Mac som kan fortelle om den nye funksjonen, som det angivelig skal ha blitt funnet spor av i koden til neste versjon av operativsystemet til iPad – iPadOS.

Den nye klemme-funksjonen skal fungere ved at brukeren trykker kort på Apple Pencil, hvorpå en rekke forskjellige interaksjoner blir mulige, det kunne være å starte en makro når det redigeres bilder, legge til signaturer til dokumenter eller andre ting.


Samtidig spår ryktene også at Apple Pencil 3 får en magnetisk spiss og at den vil støtte appen Finn. På den måten blir det, i teorien, mulig å ha spisser i forskjellige tykkelser, noe som er gode nyheter for alle grafiske kreative personer.

Til slutt hevdes det også at den blir utstyrt med en usb-c-port, slik at den kan lades opp når den ikke er festet på en iPad.

LES OGSÅ: Sonos Roam 2 skal lande til sommeren med en ekstra bonusfunksjon


ANNONCE