Nyhet

Morrissey kjøper rettighetene til sitt uutgitte album

Etter en langvarig tvist med Capitol Records, erklærer artisten nå at han har kjøpt rettighetene til to album.

I juni i fjor anklaget han dem for fascisme, nå hevder Morrissey at han har kjøpt tilbake rettighetene til to av albumene hans fra Capitol Records etter en lang og langvarig strid. Roten til problemene mellom partene sies å være at Capitol Records ikke ga ut The Smiths-sangerens album Bonfire Of Teenagers til tross for at det skulle komme i 2021, ifølge NME.

Miley Cyrus gjestespiller på sangen "I Am Veronica på plata", men ba senere om å trekke seg fra prosjektet, angivelig på grunn av Morriseys kontroversielle politiske synspunkter. Iggy Pop og Red Hot Chili Peppers forventes også å delta.

Sangeren har tidligere sagt at han er veldig lei seg for at albumet ikke ble gitt ut umiddelbart og at forsinkelsene har vært tortur for ham. Nå skriver han på nettsiden sin at han har kjøpt ut albumet World Peace Is None Of Your Business og kanskje spesielt Bonfire Of Teenagers.


Hva som skjer videre for sangeren gjenstår å se, men han har tidligere flagget to spesielle konserter i juni i forbindelse med en nyutgivelse av 1983-albumet Beethoven Was Deaf.

ANNONCE