Nyhet

Taylor Swift skrev historie på VMAs

Taylor Swift satte rekord ved å vinne totalt elleve priser på samme kveld, noe som gjør henne til den artisten som har vunnet flest VMA-statuetter noensinne.

Nicki Minaj ledet årets MTV Video Music Awards, hvor showet var fullpakket med flere stjerner, inkludert navn som Cardi B, Megan Thee Stallion, Doja Cat og Kelsea Ballerini.

I løpet av kvelden var også flere prominente K-pop-band til stede, og rappere som feiret sjangerens 50-årsjubileum. Før seremonien var det Taylor Swift som var i søkelyset med flest nominasjoner, og hun tok med seg prisen for årets beste pop fra det gjenforente guttebandet NSync.

Swift fortsatte med å sette rekord ved å vinne totalt elleve priser på samme kveld, noe som gjorde henne til artisten med flest VMA-statuetter noensinne, med en imponerende mengde på 23 totalt


Gallaen bød også på flere overraskelser og opptredener. Programleder Nicki Minaj tilbød en smakebit av hennes kommende album, og rappet ordene: "Jeg er ikke som deg, jeg er på et helt annet nivå!" Hun ble også tildelt prisen for årets beste hiphop.

Shakira fikk ros for å ha vært en slags fortrop for musikkvideoen gjennom hele karrieren. Hun deltok på gallaen sammen med sønnene sine og leverte en ti minutter lang og bejublet medley på både spansk og engelsk.

 


ANNONCE