Nyhet

Talking Heads filmklassiker får ny premiere

Det ikoniske bandet Talking Heads konsertfilm "Stop Making Sense" feirer 40 år. I forbindelse med jubileet vil den originale rollebesetningen til gruppen gjenforenes under en direkte høring på filmfestivalen i Toronto.

"Stop Making Sense" har blitt hyllet som "den mest fremragende konsertfilmen noensinne" og fanget det ikoniske bandet Talking Heads på sitt musikalske høydepunkt. Nå gjør bandets originalmedlemmer et etterlengtet gjensyn etter et fravær på over 20 år, da en 4K-restaurert versjon av filmen skal vises på festivalen i Toronto.

Den store premieren, som finner sted 12. september, sendes samtidig over hele verden. Medlemmer av bandet, inkludert David Byrne, Jerry Harrison, Tina Weymouth og Chris Frantz, vil være til stede for å svare på spørsmål fra fansen etter visningen.

Harrison, bandets gitarist, delte nylig sine tanker rundt filmen på podcasten Kyle Meredith With... Han avslørte at arbeidet med å gjenopprette filmen har fungert som en slags "helbredelsesprosess" for bandmedlemmene. Han antydet også at det kan være muligheter for nye konserter i fremtiden (!).


I Norge har filmen premiere 12 september på Imax på Storo ODEON i Oslo.

Se traileren nedenfor.


 

 

ANNONCE