Nyhet

Liam Payne innlagt på sykehus

"Leger vil gjøre alle nødvendige tester for å forstå hva som er galt"

Popstjernen Liam Payne (,kjent fra One Direction,) var på ferie med kjæresten Kate Cassidy da han plutselig ble syk og måtte fraktes til sykehus, ifølge The Sun.

"Liam er syk, men på det beste stedet han kan være, og endelig kan legene komme til bunns i hva som skjer. Han er tydeligvis opprørt over at han og Kates tur til Comosjøen ble ødelagt, men hun var i det minste der for ham da han ble syk" sa en kilde til The Sun og fortsatte:

"Legene har sagt at han ikke kan forvente å reise hjem innen de neste seks dagene. De ønsker å gjøre alle nødvendige tester for å forstå hva som er galt og mistenker at det er noe underliggende som har blitt verre over tid."


Kunngjøringen kommer bare uker etter at Payne ble tvunget til å avlyse sin første solo-turné på grunn av en nyreinfeksjon.

I et innlegg på Instagram sier han blant annet:

"Jeg har vært syk i det siste og ble innlagt på sykehus med en alvorlig nyreinfeksjon. Vi hadde akkurat begynt å øve da jeg ble rådet til ikke å turnere mens jeg kom meg. Vi må dessverre legge om turen, men jeg ser frem til å se dere snart. Takk og beklager."


Liam Payne solodebuterte i 2019 med albumet LP 1, og har det siste året jobbet med en oppfølger som så langt ikke har noen utgivelsesdato, ifølge People Magazine.


 

ANNONCE