Nyhet

ELEKTRISK OPPLEVELSE: Taylor Swifts Eras-turné blir til en film - se traileren her

Nå er det trøst på vei om du ikke har sikret deg billett til superstjernens europeiske konserter neste år.

Interessen rundt amerikanske Taylor Swifts nåværende Eras-turné har vært enorm. Både i hjemlandet USA, hvor billettprisene har nådd hysteriske høyder takket være det sterkt kritiserte dynamiske prissystemet, og her i Europa, hvor billettene til den 33 år gamle stjernens konserter i blant annet Stockholm og Amsterdam er revet bort.

Nå har Swift annonsert premiere på en konsertfilm med opptak fra den første amerikanske delen av turneen, som ble avsluttet i august. Filmen har premiere på amerikanske kinoer 13. oktober, ifølge kunngjøringen på sosiale medier.

"Eras-turneen har vært den mest meningsfulle, elektriske opplevelsen i livet mitt så langt," skriver Swift og legger til: "Jeg er glad for å fortelle deg at den snart kommer på storskjerm. Eras-antrekk, vennearmbånd, sang og dans settes pris på .


Kunngjøringen av den nye konsertfilmen er den andre gode nyheten for Swifts store fanskare på bare noen få uker. Da Swift spilte den siste av totalt seks konserter på SoFi Stadium, Los Angeles, 9. august, avslørte hun utgivelsesdatoen for sin nye utgave av albumet 1989.

Albumet kommer ut 27. oktober – nøyaktig ni år etter originalen. 1989 (Taylor's Version) er det fjerde albumet i en serie nyinnspillinger av Swifts bakkatalog. I 2019 begynte Taylor Swift å spille inn på nytt av sine seks første album, som opprinnelig ble gitt ut på Big Machine Records-etiketten. Plateselskapet, og dermed også rettighetene til albumene, ble senere kjøpt av manageren og forretningsmannen Scooter Braun, som Swift har en langvarig feide med.

Ute av stand til å få tilbake rettighetene til de originale albumene, bestemte Swift seg for å gjenvinne eierskapet til musikken hennes ved å spille inn platene på nytt.


Serien med Taylor's Version-nyinnspillinger så langt inkluderer albumene Fearless, Red, Speak Now - og nå også snart 1989.

ANNONCE