Nyhet

Paramore samarbeider med David Byrne på ny sang

"Alt jeg kan si er at det er helt sprøtt. Det er fantastisk. Det er surrealistisk."

forrige uke ga Paramore ut en omarbeidet versjon av deres siste album This Is Why med en rekke fremtredende gjesteartister inkludert Foals, Wet Leg, Romy og Julien Baker.

I et innlegg på sosiale medier skrev Paramore om samarbeidene:

"Vi har ventet lenge på å erkjenne forbindelsen vi har med noen av artistene som har påvirket oss som band, så vel som de som har listet oss som påvirkninger. Re: This Is Why er nesten et remix-album. Noen av låtene har blitt remikset mer klassisk, mens andre har blitt jobbet med eller skrevet om. Det er utrolig å høre alle våre verdener komme sammen.»


Nå har gruppen avslørt at nok et artistsamarbeid med Talking Heads-frontmann David Byrne er på vei.


I følge Stereogum besøkte bandet The New Yorker Festival hvor de snakket med forfatteren Amanda Petrusich, hvor det ble nevnt at Byrne skulle gjeste en av albumets sanger, men ikke ble med.

– Det er en som Petrusich nevnte som ville vært med på denne plata, men som vi sparer til en senere "greie", sir Paramores frontkvinne Hayley Williams, og fortsetter:

– Så alt jeg kan si er at det er helt vanvittig. Det er fantastisk. Det er uvirkelig. Og forhåpentligvis tar det ikke for lang tid før vi kan dele det. Men vi bestemte oss for at det var for spesielt, at vi måtte vente og at det er mer å fortelle som du vil vite så snart vi kan dele.


Inntil da kan Paramores Re: This Is Why, med gjenværende gjesteartister, høres her: 

ANNONCE