Nyhet

Lana Del Rey slår tilbake mot anklager om trolldom

I august opptrådte Lana Del Rey på en konsert i Mexico, hvor en del av publikum falt til bakken av uklare årsaker.

Noen uker senere la den kristne influenceren Traci Coston ut et klipp på Instagram, der hun mener hendelsen var forårsaket av hekseri.

– Dette er ikke normalt. Lana Del Rey bruker hekseri i musikken sin for å gjøre den tiltalende, og demoner inviteres inn i publikum og inn i deg når du deltar. Disse demonene kommer til å ødelegge livet ditt, og hvordan vet jeg det? Fordi folk kommer til meg for frelse og for å bli kvitt demoner som de får gjennom ting som dette, sier Coston i innlegget og fortsetter:

– Det er en grunn til at Bibelen ber oss holde oss unna hekseri, og det er fordi Gud elsker deg og prøver å beskytte deg.«Bitch, jeg kan Bibelen vers for vers bedre enn deg. PS du sender ut super-gremlin-energi. Ikke på en god måte."

Etter Del Reys svar har Coston slått av kommentarfunksjonen på innlegget hennes.

Lana Del Rey slapp sitt niende album Did You Know There's A Tunnel Under Ocean Blvd denne våren. GAFFA-anmelder Ieva Kisieliute ga den 6 av 6 stjerner:


"Kronen på verket blir de eksperimentelle mellomspillene. Å ta med et liveopptak av en brennende preken er ikke normen i moderne popmusikk, men Judah Smiths teaterskrik gir en ekstra dimensjon. Det er bisarrt, men det er også i sprekkene at lyset kommer i, som det så vakkert kalles i Kitsugi, om enn i vanlig Del Rey-rekkefølge lånt fra en annen stor rockepoet."

 

ANNONCE