Nyhet

King Gizzard & The Lizard Wizard slipper nytt album

"Vi tester kanskje grensene for folks konsentrasjonsevne når det kommer til å høre på musikk, men jeg er veldig interessert i å rive ned slike konsepter."

Australske King Gizzard & The Lizard Wizard ligger ikke på latsiden når det kommer til å produsere materiale. Så sent som i fjor sommer slapp de sitt 24. (!) album PetroDragonic Apocalypse; Eller, Dawn Of Eternal Night: An Annihilation Of Planet Earth And The Beginning Of Mercyless Damnation.

Nå avslører gruppen at de er aktuelle med oppfølgeren The Silver Cord, ifølge Pitchfork. Albumet vil også bli gitt ut i en standardversjon og en utvidet versjon.

"Den første versjonen er veldig komprimert, med alt fettet kuttet ut. På den andre versjonen er den første sangen Theia 20 minutter lang. Det er «alt»-versjonen - alle de sju sangene du allerede hørte på den første versjonen, men med en haug med annet dritt vi spilte inn mens vi lagde albumet. Det er for alle Gizz-hoder. Jeg elsker Donna Summers plate med Giorgio Moroder, og hører aldri på kortversjonene nå. Jeg er en av dem som vil høre hele greia. Vi tester kanskje grensene for folks oppmerksomhetsspenn når det kommer til å lytte til musikk, men jeg er veldig interessert i å rive ned slike konsepter», sa frontmann Stu Mackenzie i en uttalelse, ifølge Pitchfork.


I forbindelse med kunngjøringen har bandet også delt en video som gir en smakebit av albumets tre første spor, Theia, The Silver Cord og Set.

 

Se den her:The Silver Cord slippes 27. oktober.


 

 

 


ANNONCE