Nyhet

Adele om nøkternhet: "Jeg var på grensen til å være alkoholiker"

Pandemien førte til at den britiske sangeren Adele drakk alt tidligere på dagen. Under en spillejobb i Las Vegas snakket hun om beslutningen om å slutte å drikke alkohol helt.

Adele har avstått fra alkohol de siste månedene. Under en konsert i Las Vegas fortalte stjernen at hun tidligere hadde vært på «grensen til alkoholiker», melder The Guardian.

"Jeg sluttet å drikke for kanskje tre og en halv måned siden. Det er trist. Jeg mener, jeg var på grensen til alkohol i store deler av mine 20+, men jeg savner det så mye," sa hun.

Til en fan i publikum som holdt et glass, sa hun: "Nyt whiskyen din. Jeg er veldig, veldig sjalu."


Tidligere har Adele åpent diskutert forholdet til alkohol og hvordan det har påvirket henne. I et intervju med Vogue for to år siden avslørte sangeren at faren hennes hadde et alkoholproblem og at hun selv blant annet hadde begynt å drikke tidligere på dagen under pandemien.

"Jeg har alltid hatt et nært forhold til alkohol. Jeg har alltid vært fascinert av alkohol. Det er det som holdt faren min unna meg. Så jeg har alltid ønsket å vite hva som var så bra med det," sa hun til magasinet.

Da faren til Adele gikk bort i mai 2021, sluttet hun også å drikke alkohol i en periode.


Sliter du med drikking? Kontakt RUSinfo på 915 08 588

 

ANNONCE