Nyhet

Susanne Sundfør til Oslo Spektrum

Åtte år er gått siden hun fylte lokalet forrige gang, en konsert Aftenposten beskrev som «noe av det vakreste som har skjedd i Spektrum på lenge.» Det er veldig stas å melde at hun og hennes fantastiske musikere nå returnerer 6. september 2024!

Susanne Sundfør trenger egentlig ingen introduksjon. Gjennom hennes 16 år lange artistkarriere har hun levert både udødelige låter og uforglemmelige konserter, og stadig fortsetter hun å utfordre sine musikalske grenser.

«(...) det er vanskelig å trekke for noe når det som blir levert, er av absolutt edleste klasse.» - Stavanger Aftenblad, konsert på Fiskepiren (2023)

Hennes siste utgivelse, ‘blómi’, inspirert av norrøn mytologi, erotiske tekster, Dostojevskij og Sundførs egen visjon om universet, markerte en ny retning for artisten. Albumet mottok strålende anmeldelser over hele linja, og Dagsavisen mente det «allerede kan kåres til et av årets aller beste.», i tillegg til å trille en sekser for konserten på Øyafestivalen tidligere i år.


Konserten vil utforske hele spekteret av Sundførs karriere, fra de dempede folk-inspirerte låtene til de dansbare pophitene. Dette blir en sjelden mulighet til å oppleve en artist som ikke bare skaper musikk, men også deler av sin livserfaring og kreative reise.

Det siste året har hun spilt et knippe konserter, og alle til strålende jubel. «Det var helt til å miste pusten av» (VG, 2023), og «Susanne Sundfør trollbandt det ellers svært støyede publikummet på Øya» er bare noen av mange lovord fra konsertanmeldelsene.

Sundfør stiller med en haug av kvalitetsmusikere på scenen, og det er ingen tvil om at hver konsert er unik.


Det blir utvilsomt en magisk kveld i Oslo Spektrum 6. september 2024. Vi gleder oss! Billetter er i salg via Ticketmaster fredag kl 10.

 

ANNONCE