Nyhet

PREMIERE: JEJUNE-VOKALIST BLIR KIDNAPPET I NY MUSIKKVIDEO

Et av de mest spennende nye bandene på den norske indiescenen de siste årene, er det energiske post-punk bandet JEJUNE, anført av den eksentriske frontmannen Terence Dougherty. For et par uker siden slapp de singelen "Backseat" som forsmak i forkant av albumslipp i Januar.

Bandet er signert til Braveheat Records, drevet av Jonas Alaska, Billie Van og Mikhael Paskalev, som også produserer bandets kommende debutalbum. Den Paskalevske hånden på verket, høres kanskje ekstra tydelig på denne låten. 

«Jeg vet aldri helt hvordan en låt kommer til å bli når jeg skriver den på gitaren på soverommet mitt eller i notatboka mi», forteller vokalist og låtskriver Terence Dougherty.

 Først går den gjennom bandet og blir noe nytt, og så går den gjennom hjernen til Mikhael og blir noe helt annet. Det er en veldig spennende prosess. En langdratt og slitsom prosess, men oftest med veldig fete resultater» forteller han videre.


JEJUNE slapp sin aller første låt, "Hip Kids" i 2020, og fulgte opp med EP’en Modern Art i 2021. Bandet er kjent for sine energiske konserter. Selv opplevde jeg gjengen under by:Larm 2022, hvor vokalist Dougherty slo meg i bakken med sin intense, dansende David Byrne-esque, scenetilstedeværelse. JEJUNE vant Vestlandssatsinga på bransjefestivalen 100-Dagar i 2022, og har spilt på anerkjente festivaler som Bylarm, Bergtattfestivalen, Mablis, Skral, Trænafestivalen og Trondheim Calling for å nevne noen.

Sjekk ut den fargerikt produserte og smakfulle musikkvideon til JEJUNE under!


ANNONCE