Nyhet

Konsertgjenger dør under Taylor Swift-konsert

En 23 år gammel kvinne døde under Taylor Swifts konsert i Rio de Janeiro lørdag kveld norsk tid. Hun kollapset i varmen foran på scenen.

Den 23 år gamle kvinnen sto foran på scenen da hun kollapset. Ambulansepersonell prøvde å gjenopplive henne på arenaen før hun ble fraktet til sykehus hvor hun senere døde. Det melder den brasilianske avisen Folha de S Paulo.

«Jeg kan ikke tro at jeg skriver dette, men jeg er helt knust over å måtte fortelle deg at vi mistet en fan i kveld», skrev Taylor Swift på Instagram og fortsatte:

"Jeg vil ikke kunne snakke om dette fra scenen fordi sorgen er for stor når jeg prøver å snakke om det," skrev Taylor Swift.


Det var veldig varmt under spillejobben, melder avisen. Den såkalte varmeindeksen, som kombinerer høy temperatur og luftfuktighet, var hele 60 grader. Ifølge nødetatene besvimte tusenvis av konsertgjengere.

Den amerikanske stjernen fullførte forestillingen, men stoppet midlertidig for å fortelle arrangørene om å dele ut vann til folkene ved fronten, skriver USA Today.

Swift skulle også etter planen opptre på samme arena dagen etter, men avlyste konserten sent samme dag på grunn av ekstremvær. I stedet finner konserten sted på mandag.


ANNONCE