Nyhet

HØR NÅ: Synne Sørgjerd ute med debut-EP

Norges største mikrokjendis -, bryggende Maggio og kline-entusiast, Synne Sørgjerd, som har transcendert fra TikTok og blitt label-stjerneskuddet til Playground Music, slapp i dag sin debut-EP: “Seiler på sjøen og har noen å hate”

Synne Sørgjerd har i år begynt å etablere seg som en unikt ærlig låtskriver med hjertevarme liveshows fulle av over-sharing om eksen, klining med publikummere og ikke minst - solide låter. Sørgjerd har bygget seg opp via sosiale medier, som en "Tik-Toker" - (!sorry Synne vet du liker helt passe å bli kalt det!) - med musikk-content og en særegen evne til å connecte med publikumet sitt. Etterhvert bygget hun opp såpass following at hun ble lagt merke til og plukket opp av Oslo-labelet Playground Music. Selv om hun fortsatt er i startgropa av sin karriere har hun allerede markert seg som en lovende liveartist, det ble bekreftet da hun sprengte kapasiteten på Biblioteket-scenen under Øyafestivalen i år. Nå fortsetter reisen med glimt i øyet og en drøss med selvironi på Vill Vill Vest i Bergen i november og Trondheim Calling i februar.

Siden sin gjennombruddssingel, "Siden du dro”, har låtskrivertalentet fått gode kritikker for singlene “Det alle har”, “Maggio” og “Slottsparken”. Sistnevnte låt ble hyllet på GAFFA Anbefaler Uke 38: ".I tråd med hennes uttrykte ønske ,å bli Norges svar på Maggio, så vil jeg si at med denne singlen viser hun seg å være på riktig rute."

Denne fredagen slapp hun EP'en “Seiler på sjøen og har noen å hate”. Du kan høre den her:


ANNONCE