Nyhet

SHOEGAZER GLASSMANET UTE MED EP

gitarlydvegg-rockeren som tidligere ble anbefalt på 'GAFFA Anbefaler' er ute med EP

På presseskrivet står det følgende om Glassmanet:
"Glassmanet er et eksperimentelt drømmepop-prosjekt drevet av en audio/visuell artist som skaper suboseaniske og intergalaktiske reiser komprimert til små lydbølger. I 2020 begynte hun å gi ut superkorte spor som ble plukket opp av undergrunnsradio, blogger og magasiner utenfor landegrensene, deriblant svenske Zero Music Magazine som omtalte Glassmanet som “One of Norway’s most interesting artists at the moment.” 11.11.22 slapp Glassmanet sitt debut mikroalbum ”Glassplanet” - et album på 11 minutter fordelt på 8 forskjellige spor som passet på en 7” vinyl-plate. «Glassplanet» sto på forsiden av Bandcamp i november 2022 som en del av «New And Notable» og ”best selling” i drømmepop-sjangeren. Med en live bandkonstellasjon har Glassmanet spilt support for FOAMMM og Dråpe hjemme i Norge. Hun fremførte sin første konsert i utlandet med lokale musikere i Tokyo, juli 2023".

 

Torsdag slapp Glassmanet sin nye konseptuelle EP EBB. Utgivelsen består av tre låter med tre ulike lydbilder som tematisk representerer tre ulike tilstander. Det første sporet
”Enter the Deep” eksisterer i et mystisk lydlandskap i skjæringspunktet mellom drømmepop og psykedelisk rock. Spor 2 ”Breaksurface” har blitt omtalt som en kryssning mellom shoegaze og punk, mens det siste sporet ”Breathe (Underneath)” drar deg ned til bunnen av havet med eksperimentelle melankolske lydlandskap. De to første låtene fra ”EBB” har blitt spilt på SOHO Radio i London. 
Hør EP'en her:

ANNONCE