Nyhet

For første gang i Norge: Doja Cat til Slottsfjell

En av verdens største og mest innflytelsesrike artister er bekreftet til Norge! Doja Cat headliner Slottsfjell i Tønsberg til sommeren.

Doja Cat er den 16. mest streamede artisten på Spotify med 20 milliarder verdensomspennende strømninger. Hun ble utpekt som en av TIME100's mest innflytelsesrike personer (i år) og står bak hitene "Kiss Me More", "Woman", "Streets", "Paint the Town" Red og Grammy-nominerte "Say So", som har 6x platinum-sertifisering - bare for å nevne noen. 
 
Det er kanskje ikke rart festivalsjefen for Slottsfjell Peter Eikeland, er euforisk for tidenes booking: 
 
" For Slottsfjell er det en stor ære å få presentere Doja Cat. Det er helt sinnsykt! En drømmebooking som vi har jobbet lenge for. Hun er en av de virkelig store rapperne, i selskap med artister som Nicki Minaj, Megan Thee Stallion og Cardi B. Det blir et show uten sidestykke når hun avslutter på Kongescenen onsdag 10. juli.
Når Doja Cat for første gang gjester Europa, er Norge og Slottsfjell et av få stopp. 
 
Slo ut Taylor Swift
Tidligere denne måneden klatret Doja Cat også forbi Taylor Swift, med den mest suksessfulle låten innenfor alle sjangre på alle radiostasjoner i USA, med låta Paint the Town Red.
 
Låta ligger på hennes fjerde studioalbum, Scarlet, som har blitt hyllet av kritikerne. «Paint The Town Red," toppet Billboard Hot 100 og Billboard Global Chart, og gjorde Doja Cat til den første kvinnelige rapperen som nådde førsteplass på Spotifys Top 50 - USA-chart. Hun er nå på sin første utsolgte headliner-turné, "The Scarlet Tour". 
 
"- Doja Cat er kompromissløs i musikken. Hun har internett i sin hule hånd med over 25 millioner følgere på Instagram og ypper med både fansen sine og kritikere. Hun er rå og fremtiden- og vi kunne ikke vært mer glade for at hun valgte nettopp Slottsfjell i sommer," sier Eikeland.
ANNONCE