Nyhet

DÅRLIG NYHET: Rage Against the Machine kommer ikke til å turnere igjen

Etter fjorårets utsatte og kansellerte gjenforeningsturné, har trommeslager Brad Wilk kommet ut med en nedslått melding

Mange av oss hadde sett frem til et gjensyn med Rage Against the Machine, da de i 2019 annonserte en stor gjenforeningsturné med datoer i både hjemlandet USA og Europa. Så kom COVID19 i veien og turen ble utsatt.

Sommeren 22 startet lykken endelig med et angivelig kjempebra show i Wisconsin, USA. Kort tid etter måtte imidlertid turneen avlyses etter at forsanger Zack De La Rocha ble skadet på scenen – og nå er det ekstremt skuffende nyheter fra gruppens trommeslager, Brad Wilk.

«Jeg vet at mange mennesker venter på at vi skal kunngjøre nye datoer for alle de kansellerte RATM-konsertene», starter Wilk et innlegg på Instagram, som fortsetter:


"Jeg ønsker ikke å trekke ut smerten lenger for verken meg selv eller andre mennesker. Så selv om det har vært kommunikasjon rundt at det kanskje ville skje på et tidspunkt, vil jeg gjerne fortelle dere at RATM (Tim) , Zack, Tom og jeg) kommer ikke til å spille live igjen. Det får meg til å føle synd på deg, som har ventet på at det skulle skje. Jeg ville virkelig ønske at det gjorde det," avslutter trommeslageren.

Rage Against the Machine gjorde stor sprut med deres sterkt venstreorienterte rap-rock på begynnelsen av nittitallet, og hadde blant annet en legendarisk konsert på Roskilde Festivaenl i '96. Du kan lese GAFFAs intervju med gitarist Tom Morello fra våren '96 her

ANNONCE