Nyhet

Britney Spears: "Jeg kommer aldri tilbake til musikkindustrien"

Britney Spears stenger ned rykter om at et comeback-album er på vei. I et innlegg på Instagram skriver popstjernen at hun aldri kommer tilbake til musikkbransjen.

I løpet av onsdagen meldte flere internasjonale medier at Britney Spears, sammen med blant andre den britiske artisten Charli XCX, jobber med et nytt album, ifølge kilder til The Sun.

Det er imidlertid ikke sant. I et innlegg på Instagram skriver Spears at hun ikke har noen planer om å gjenoppta karrieren som artist, melder Billboard.

"Bare for å være klar, det meste av nyhetene er søppel. De fortsetter å skrive at jeg henvender meg til forskjellige mennesker for å lage et nytt album...jeg kommer aldri tilbake til musikkindustrien!!!".


Samtidig avslører hun at hun har skrevet musikk i 2023, men da for andre artister i det skjulte.

"Når jeg skriver, skriver jeg for moro skyld eller for andre. Dere som leser boken min, det er mye dere ikke vet om meg...jeg har skrevet over 20 sanger for andre mennesker de siste to årene! !! Jeg er en ghostwriter og ærlig talt liker jeg det," skriver Spears.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Maria River Red (@britneyspears)


 

Britney Spears ga ut sitt siste album Glory i 2016, men har siden gitt ut singelen "Hold Me Closer" sammen med Elton John. I fjor høst kom boken Kvinnen i meg, der hun blant annet forteller at hun var uvel under store deler av artistkarrieren.


ANNONCE