Nyhet

Taylor Swift raser mot Damon Albarn: – Det er fucked up å ikke respektere låtskrivingen min

GAFFA.no – alt om musikk!

«Jeg skriver ALLE sangene mine», understreker Swift overfor Albarn

Taylor Swift er rasende på Twitter etter at Damon Albarn i et intervju sa hun ikke skriver sine egne sanger. Det understreker nå Swift at hun gjør. Albarn svarer tilbake at hans uttalelser er redusert til clickbait.

Det er Los Angeles Times som gjorde intervjuet med Albarn, hvor han etter at journalisten Mikael Wood har sagt Taylor Swift er en utmerket låtskriver, svarer følgende:


– Hun skriver ikke sine egne sanger. 

Journalisten svarer:

– Selvfølgelig gjør hun det. Hun er med på å skrive noen av dem.


Til dette svarer Albarn:

– Det teller ikke. Jeg vet hva co-låtskriving er. Co-songwriting er veldig forskjellig fra låtskriving. Jeg prøver ikke å disse noen, jeg sier bare at det er stor forskjell på å være låtskriver og å skrive sanger sammen med andre. Det trenger ikke å bety at resultatet ikke kan bli veldig bra. Og noen av de største sangerne - jeg mener, Ella Fitzgerald har ikke skrevet en eneste sang i livet sitt.

Denne kommentaren har fått Swift til å ty til tastene. På Twitter skriver hun:


– Damon Albarn, jeg var så stor fan av deg frem til jeg så dette. Jeg skriver ALLE sangene mine. Kommentaren din er helt feil og SÅ skadelig. Du trenger ikke å like sangene mine, men det er virkelig dumt å prøve å diskreditere låtskrivingen min. WOW.

Hun legger til:

– Jeg skrev til og med denne tweeten i tilfelle du var i tvil.


Damon Albarn svarer deretter:

– Jeg er helt enig. Jeg hadde en samtale om låtskriving, og dessverre ble den redusert til clickbait. Jeg beklager uten forbehold. Det siste jeg ville gjort er å diskreditere låtskrivingen din. Jeg håper du forstår.

Albarn skriver imidlertid ikke at han er feilsitert.


ANNONCE