Nyhet

Rihanna venter barn med ASAP Rocky

GAFFA.no – alt om musikk!

Det har gått en del år siden Rihannas siste album, men på slutten av fjoråret gikk det rykter om at musikerens etterlengtede niende studioalbum vil se dagens lys i nær fremtid. Den nye musikken vil også være «helt forskjellig» fra Rihannas forrige utgivelse, skrev NME.

I et intervju med Associated Press i september sa Rihanna følgende om sin nye musikk:

– Du forventer ikke det du skal høre, bare tenk på det. Uansett hva du vet om Rihanna, vil det ikke være det du hører. Jeg eksperimenterer virkelig og musikk er som mote, det skal være plass til å leke, jeg skal kunne ha på meg akkurat de klærne jeg vil og behandle musikk på samme måte. Så jeg har det gøy og [musikken] vil være helt annerledes.


Kjæresten hennes, rapperen ASAP Rocky, foretok et høyt profilert besøk i Sverige i 2019, som endte i flere uker på Kronoberg interneringssenter og en overfallsdom for stjernen. Det var i forbindelse med en spillejobb i Stockholm at ASAP og deler av hans følge ble arrestert av svensk politi etter at de skal ha mishandlet en 19 år gammel mann på en gate i byen. De siktede hevdet at de handlet i selvforsvar, men satt fortsatt i varetekt en god stund. Dommen ble etter hvert en betinget løslatelse og utbetaling av en ganske beskjeden erstatningssum til fornærmede. Løslatelsen ble gitt uten krav om å returnere til Sverige for ytterligere juridiske sanksjoner.

Men nå er det desto gladere nyheter vi hører, nemlig at han skal bli bli foreldre, ettersom Rihanna er gravid. Paret annonserte dette gjennom felles bilder på Instagram.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Rihanna

ANNONCE