Nyhet

Lukas Graham til Norge – spiller åtte konserter

GAFFA.no - alt om musikk!

Mannen bak den tre ganger Grammy-nominerte hitsingelen «7 years» legger ut på stor Europaturné i høst.

RETTELSE: I en tidligere utgave av saken skrev vi at Lukas Graham spiller tre konserter i Norge. Det er feil. Artisten skal spille hele åtte konserter i Norge høsten 2022. Vi beklager.

Danske Lukas Graham tar turen innom en rekke norske byer i høst. Bodø, Tromsø, Sandefjord, Oslo, Bergen, Drammen, Kristiansand og Stavanger står for tur når artisten legger ut på sin første headlinerturné på fem år.


Med låter som «Mama Said», «You´re Not There», og «Drunk in the Morning» har Lukas Graham toppet singel og radiolister siden gjennombruddet i 2016. «Love Someone» fra den påfølgende tredje albumet ble belønnet med platina-utmerkelse i hele 18 land.

– Mine damer og herrer! Det er alt for lenge sien sist og vi kunne ikke vært med entusiastisk over å dele disse fantastiske nyhetene om at detten høsten skal vi endelig på turné i Europa. Vi tar med oss nye sanger og nydelige øyeblikk å dele og vi kan ikke vente med å feste sammen med dere og synge sammen til alle de sangene dere allerede elsker og kjenner så godt, forteller Lukas Forchhammer i en pressemelding.

Turneen har fått navnet «The Pink Tour», som kanskje er et lite nikk mot artistens kommende studioalbum. Det blir det fjerde i rekken, og kommer etter utgivelsene Lukas Graham (Blue Album) og 3 (The Purple Album). Turneen består av 23 datoer.


Datoene i Norge er som følger:

29.09 Bodø, Svømmehallen

30.09 Tromsø, Studenterhuset Driv


05.10 Sandefjord, Hjertnes Aula

06.10 Oslo, Sentrum Scene

07.10 Bergen, USF Verftet


08.10 Drammen, Union Scene

25.11 Kristiansand, Caledonien Hall

26.11 Stavanger, Stavanger konserthus


ANNONCE