Nyhet

VIDEO: Ed Sheeran på vilt eventyr

GAFFA.no - alt om musikk!

Singelen «Overpass Graffiti» er fra den britiske hitmakerens nye album.

Ed Sheeran slapp albumet = (Equals) nylig, og i den forbindelse offentliggjør han sin neste singel fra platen, nemlig «Overpass Graffiti». Singelen følges opp med en musikkvideo.

Låten er skrevet og produsert av Ed Sheeran i samarbeid med Johnny McDaid og Fred Gibson. Denne sammensatte trioen står også bak hitsingelen «Bad Habits». «Overpass Graffiti» er den tredje offisielle singelen fra Sheeran sitt nye album. Låten er en 80-talls-inspirert popsang med massevis av synthesizer.


Den offisielle musikkvideoen er regissert av Jason Koenig. I videoen ser vi Ed Sheeran strandet i ørkenen, ikledd en morgenkåpe. Deretter begir han seg ut på eventyr med nye venner og utforsker romantikken ved å leve i øyeblikket. 

Ed Sheerans nye album er den fjerde i rekken av «symbol»-album, og byr på en samling av låter som er laget over fire år, i forlengelse av Sheerans forrige plate ÷ (Divide).


På den nye platen reflekterer Ed Sheeran over sitt eget liv og menneskene i det, i tillegg til tematikk som kjærlighet, tap, farskap og egen karriere.

«= (Equals) er en veldig personlig plate og en som betyr veldig mye for meg. Livet mitt har forandret seg mye over de siste årene – jeg har giftet meg, blitt far, har opplevd tap, og jeg reflekterer over alle disse temaene på albumet. Jeg ser på det som min 'coming-of-age'-plate, og jeg kan ikke vente med å dele dette kapittelet med dere alle sammen», uttaler Ed Sheeran i en pressemelding.

Siden comebacket i juni har Sheeran toppet hitlistene over hele verden. I Storbritannia var han hele 15 uker på toppen av listene med låtene «Bad Habits» og «Shiver».


= (Equals) trackliste:
1. Tides
2. Shivers
3. First Times
4. Bad Habits
5. Overpass Graffiti
6. The Joker And The Queen
7. Leave Your Life
8. Collide
9. 2step
10. Stop The Rain
11. Love In Slow Motion
12. Visiting Hours
13. Sandman
14. Be Right No

LES OGSÅ: Tenåringsangst eller midtlivskrise? Vår anmelder gir både ris og ros til Mastodons nye album.

ANNONCE