Nyhet

Testet positivt for korona 

GAFFA.no - alt om musikk!

Nå må den britiske popstjernen promotere det kommende albumet hjemmefra.

Tett opp mot slipp av nytt album, har den britiske popstjernen Ed Sheeran testet positivt for korona. Dette melder artisten på sin egen Instagram søndag kveld, der han også beklager seg overfor fansen. 

Ed Sheerans fjerde studioalbum «=» gis ut denne kommende fredagen, 29. oktober, og artisten er blant annet booket til å spille på det amerikanske programmet Saturday Night Live (SNL) denne uken, skriver det britiske musikkmagasinet NME. Men nå ser det mørkt ut for opptredenen. På Instagram skriver han:


«Det betyr at jeg nå ikke er i stand til å gjennomføre noen fysiske forpliktelser for øyeblikket, så jeg vil gjøre så mange som jeg kan av de planlagte intervjuene/opptredener hjemmefra. Beklager, til alle jeg har skuffet. Pass på dere selv, alle sammen x».

I september annonserte Shape of You-sangeren sin + - = ÷ x Tour i forbindelse med sitt kommende album. Turnéen tar blant annet turen innom Sverige og Danmark, der han blant annet skal spille fire utsolgte konserter i København. Norge derimot, står ikke på listen. 

 


ANNONCE