Nyhet

Jabra Elite 7 Pro – Lyden av frihet

GAFFA.no - alt om musikk!

100% trådløse earbuds med innebygd MultiSensor Voice, aktiv støyreduksjon (ANC) og lang batteritid. Innstill dem helt etter dine egne behov via Sound+ app.

Er du i ferd med å investere i et nytt sett med earbuds? Da bør du sjekke ut Jabras nye produkter, for her er det for alvor snakk om snop for lydentusiaster og feinschmeckere. Med Jabra Elite 7 Pro kan du stille inn dine earbuds akkurat slik du vil ha dem. Både med tanke på den fete, kompakte lydopplevelsen når en playlist kjører, men også til podcaster, møter eller private telefonsamtaler. 

Via appen Sound+ kan du skreddersy dine earbuds så de passer deg perfekt. Dette er innstillinger som du løpende kan endre og justere. Og ganske unikt kan du også via Bluetooth helt gratis oppdatere dine earbuds med oppgraderinger som Jabra løpende lanserer. 


MultiSensor Voice
Jabra Elite 7 Pro er 100% trådløse, og det som skiller produktet fra andre på markedet, er den banebrytende Jabra MultiSensor Voice-teknologien (bone conduction), som nærmest revolusjonerer det talte ord. Her anvendes bone conduction-sensorer, 4 mikrofonsteknologi med Voice Pick Up-sensor (VPU) og algoritmer. Det vil si at teknologien brukes til å overføre stemmen via vibrasjoner i kjeven.

Enklere sagt gjør det deg i stand til å motta lydsignal uten å blokkere ørekanalene, da lydbølgene vibrerer i ørenes muskulatur. De intelligente algoritmene sikrer via sensorer helt tydelige og klare samtaler, og registrerer og fjerner fx vindstøy ved å aktivere VPU-sensorer.  

gallery_large


Aktiv støyreduksjon (ANC) og lang batteritid
MultiSensor Voice suppleres av den justerbare aktive støyreduksjonen (Active Noise Cancellation) MySound-teknologi, som automatisk kan justere lyden til din unike høreprofil. Ved en justerbar equalizer får du muligheten til å tilpasse og finjustere lyd av hittil usett kvalitet.

De trådløse earbuds tar ikke mye plass når de lett glir inn i øregangene og fester seg som magneter. Jabra Elite 7 Pro har opp til åtte timers batteritid og leveres i et kompakt og stilfullt etui, som samtidig fungerer som trådløs lader i opp til 30 timer. Med enkle taster kan man styre ANC, Multivoice, lyd, google assistance, playlisten m.m.

Fleksibilitet og frihet
Jabra Elite 7 Pro er ikke kun til fritid og vellyd, men også spesiallaget til det fleksible arbeids- og studielivet, designet til det moderne, aktive ’on-the-go’-mennesket. Sitter du på din stamcafé kan du med få tastetrykk skifte fra din favorittmusikk, til å lukke all støy utenfra ute, og med perfekt lyd delta i Zoom-samtaler, studieforelesninger på Teams, videochatter med venner m.m.


Jo mer du lærer dine earbuds å kjenne, jo bedre og mer spesifikt kan du anvende og innstille dem til forstå dine behov. Bli venn med dine earbuds og din Sound+ app og oppdater løpende forbedringer via Bluetooth helt gratis. 

Jabra Elite 7 Pro er lyden av frihet – også din.

ANNONCE