Nyhet

Britney Spears takker #FreeBritney-tilhengerne

GAFFA.no - alt om musikk!

Popstjernen har gått ut på sosiale medier for å takke fansens dedikasjon.

Britney Spears roser sine mange fans og #FreeBritney-tilhengerne for å hjelpe henne med å slippe ut av det ufrivillige vergemålet hun har vært underlagt siden 2008, skriver NME.

– Jeg har ikke ord ... på grunn av dere og deres konstante utholdenhet for å befri meg fra mitt vergemål ... mitt liv går nå i en annen retning. Jeg gråt to timer i går kveld, fordi mine fans er de beste, og jeg vet det, sto det i en Twitter-melding. 


Deretter fulgte hun opp med et nytt oppslag:


– Jeg kan merke hjertene deres, og dere kan merke mitt ... såppass vet jeg er sant. 

Det er ikke første gang Britney offentlig takker sine fans for å skape en bevegelse. Tilbake i september skrev hun på Instagram: "Team #FreeBritney, dere ruler! Jeg elsker dere så høyt og måtte Gud velsigne dere!". Etter dette deaktiverte hun profilen sin. Men hun vendte tilbake bare en uke senere for å feire sin forlovelse. 

Siden 2008 har popstjernen vært underlagt et vergemål av sin far, Jamie Spears. Vergemålet ble innført etter et offentlig samenbrudd Britney gjennomgikk. Saken om vergemålet har fått enorm medieoppmerksomhet de siste årene, blant annet takket være #FreeBritney-bevegelsen som mener vergemålet strider mot grunnleggende menneskerettigheter. 


Etter Jamie Spears' 13 år som verge mistet han vergemålet 29. september i år. Det betyr imidlertid ikke at vergemålet er helt slutt enda. Endelig opphørelse av nettopp dette vil bli avgjort 12. november. 

ANNONCE